Πολιτική Επιστροφών / Αλλαγών

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε για ένα διαφορετικό μέγεθος, χρώμα ή σχέδιο μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας, με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex.

Κόστος Αλλαγής

Αν το προϊόν που αγοράσατε δεν είναι στο κατάλληλο για εσάς νούμερο ή δεν αντιστοιχεί μ’ αυτό που επιθυμείτε, μπορείτε να το αλλάξετε εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Για να γίνει η αλλαγή πρέπει το προϊόν να μην έχει φορεθεί, να μην έχει πλυθεί, να μην έχει αλλάξει η οσμή του και να μην έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια. Η αλλαγή απαιτεί, αφού μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου ή email, να μας επιστρέψετε το δέμα σας εντός 14 ημερών από τη μέρα που το παραλάβατε, απαραίτητο είναι στο δέμα να υπάρχει το δελτίο αποστολής-απόδειξη λιανικής πώλησης. Εμείς μόλις παραλάβουμε το πακέτο που μας στείλατε θα στείλουμε άμεσα το νέο προϊόν που επιθυμείτε με έξοδα αποστολής 3€.

Σε περίπτωση που ο πελάτης για προσωπικούς λόγους θέλει να επιστρέψει το προϊόν, χωρίς να γίνει η αντικατάσταση του, θα επιβαρυνθεί τα έξοδα επιστροφής (Βλ. υπαναχώρηση).

Διαδικασία επιστροφής για αλλαγή προϊόντος:

Αν επιθυμείτε αλλαγή, μας στέλνετε πίσω το δέμα με την κούριερ που παραλάβατε με χρέωση παραλήπτη. Το δέμα σας πρέπει να περιέχει την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς & ένα σημείωμα στο οποίο να μας αναφέρετε με τι κωδικό, χρώμα και μέγεθος θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγή.

Προϋποθέσεις επιστροφής:

  1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, να έχει το κουτί με το οποίο παρέλαβε και να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι που ενδεχομένως είχε το το προϊόν.
  2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της παραγγελίας,
  3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ) & να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την αποστολή του προϊόντος, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και – μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη & πρέπει να εξοφλούνται κατευθείαν από εσάς στην κούριερ.

Στη περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας έχει γίνει μέσω Αντικαταβολής δεν επιστρέφεται το επιπλέον ποσό που επιβαρύνεται η παραγγελία με τον παραπάνω τρόπο πληρωμής, όπως και σε περίπτωση που έχουν χρεωθεί έξοδα μεταφορικών (για πελάτες Κύπρου και λοιπών Χωρών) δεν επιστρέφεται το ποσό που επιβαρύνθηκε η παραγγελία.

Διαδικασία επιστροφής υπαναχώρησης:

Στην περίπτωση υπαναχώρησης μας στέλνετε πίσω το δέμα με οποιαδήποτε κούριερ επιθυμείτε στην έδρα μας, με δική σας χρέωση των εξόδων αποστολής*.

Το δέμα σας πρέπει να περιέχει την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς & ένα σημείωμα στο οποίο να μας αναφέρετε τον λογαριασμό Iban που επιθυμείτε να επιστραφούν τα χρήματα, όνομα τράπεζας και δικαιούχου.

*Στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας(κατασκευαστικό ελάττωμα προϊόντος, λάθος αποστολή προϊόντος) η εταιρεία αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής. Παρακαλείσθε να μην αποστείλετε τα προϊόντα με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) καθώς δεν παραδίδονται στην έδρα μας & καθυστερεί η διαδικασία.

Προϋποθέσεις επιστροφής:

  1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί,
  2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών,
  3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, κ.ο.κ) & να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Αν χρειάζεστε Βοήθεια για την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνείτε με την εξυπηρέτηση πελατών στις εργάσιμες μέρες και ώρες Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 09.00 – 15.00 & Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09.00 – 15.00 & 17.00 – 20.00 στο 22730 33516 εκπρόσωπος μας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας εύκολα & γρήγορα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Υποδήματα Χαρακτσή
Ιωάννη Χατζηγιάννη 12,
83200 Νέο Καρλόβασι Σάμου
Τηλ: (+30) 22730 33516

Σημειώστε ότι:

Τα προϊόντα καταφθάνουν στην εταιρία μας με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά (όχι απαραίτητα στην αρχική τους συσκευασία) και δεν μπορεί να υποστούν φθορά στο δρόμο!

Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στη εταιρεία.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί με κούριερ που δεν συνεργαζόμαστε και χρέωση δική μας, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προϊόντα που έχουν επιστραφεί σε εμάς κατά λάθος.

Σας συνιστούμε να κρατήσετε την αποδεικτικό & τον αριθμό αποστολής του κούριερ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής σας.